Deye SE-G5.1 Pro-B 5,12kWh

1499,00 

  • Aku keemia: LiFePO4
    Mahutavus mooduli kohta: 100 Ah
    Nimipinge: 51.2 V
    Nominaalne energia: mooduli kohta 5.12 kWh
    Kasutatav energia: mooduli kohta 4,6 kWh
    Mõõdud: mooduli kohta 440 x 133 x 540 mm
    Kaal:  45 kg

Võimalik paigaldada  maksimaalselt 4 akumoodulit üksteise peale põrandale ilma räkita.

Kirjeldus

Ohutum: Meie koobaltivaba LFP aku pakub suuremat ohutust ja pikka eluiga, kõrge efektiivsuse ja võimsustihedusega. Intelligentne akuhaldussüsteem (BMS) pakub teie meelerahu täielikku kaitset.
Usaldusväärne: SE-G5.1 Pro-B toetab suurt tühjendusvõimsust ja töötab laias temperatuurivahemikus -20 ° C kuni 55 ° C. IP20 reitingu ja loodusliku jahutusega on see aku loodud kestma.
Paindlik: Modulaarne disain võimaldab hõlpsat laiendamist, maksimaalselt 64 ühikut paralleelselt, pakkudes kuni 327 kWh salvestusmahtu. See paindlikkus muudab selle ideaalseks erinevate rakenduste ja energiavajaduste jaoks.
Mugav: akumoodulitel on hõlpsaks hoolduseks automaatne võrguühendus ning need toetavad kaugseiret ja püsivara uuendamist USB-draivi kaudu, tagades probleemideta kogemuse.
Keskkonnasõbralik: Kasutame keskkonnasõbralikke materjale, tagades, et kogu moodul on mürgivaba ja saastevaba, edendades rohelisemat tulevikku. Kolm paigaldusmeetodit: 19-tollise standarddisainiga SE-G5.1 Pro-B toetab riiulite paigaldamist, seinale paigaldamist ja põrandale paigaldamist, säästes väärtuslikku paigaldusruumi ja kohandudes teie konkreetsete nõuetega.

PDF

Karta-katalogowa-baterii-SE-G5.1-Pro-1.pdf